Din drag pentru arte marțiale: Aikido

Aikido - o artă potrivită pentru orice vârstă!

Grupă nouă în formare cu începere din luna martie!

IMG_6702
De la juniori
Aikido este o artă marțială potrivită pentru copii. Antrenamentele nu implică lovituri. Antrenamentele aikido se fac în colaborare cu partenerul și nu în opoziție. Această colaborare între parteneri face ca antrenamentele aikido să fie adesea asemănate cu un dans.
praticant aikido
La seniori
La clubul Mushin Dojo din Bistrița avem praticanți de toate vârstele. Emil sau ,,profesorul” cum îi spunem noi, are peste 60 de ani și frecventează cursurile de aikido.
Club ascoiat A.R.A.M.A.
Asociat A.R.A.A.M.A.
Clubul Mushin Dojo este asociat la Asociația Română de Aikido și Arte Marțiale Asociate este o structură organizată care promovează practica liberă a Aikido și artelor marțiale asociate. ARAAMA este garantul, menținerii unor standarde tehnice ridicate cu focalizare atât pe eficiența tehnicilor marțiale, cât și pe aspectele spirituale.

Iată 7 Beneficii dacă practici aikido:

 • Îți crești mobilitatea și echilibrul
 • Îți mărești puterea de concentrare
 • Înveți să te coordonezi cu un partener
 • Îți mărești încrederea în sine când ai un oponent în față
 • Înveți scheme și tactici pentru autoapărare
 • Uiți de telefon pentru o oră și jumătate și practici ceva pentru tine
 • Socializezi și te conectezi cu alți pasionați de aikido
Înscrie-te aici pentru grupa nouă!

Află mai multe despre aikido!

Mic istoric

În aikido se utilizează proiectări, luxări, strangulări și, în mică măsură, lovituri. Aikido își are rădăcinile în jujitsu și tehnicile de luptă cu sabia și sulița utilizate de samurai în Japonia medievală, dar multe dintre tehnicile sale sunt invenția maestrului Ueshiba. Principiile de non-rezistență, utilizarea forței adversarului cât și emblema artei sugerează legături cu alte stiluri interne, de origine chineză: Taijiquan, Baguazhang și Xingyiquan.

Citește tot articolul

Cel mai mare dușman 

monstrul ,,NuAmTimp”

Conform sondajelor noastre, peste 83% dintre persoane resimt lipsa unei activități fizice, iar 74% dintre persoanele care vor să practice arte marțiale declară că nu au timp suficient pentru a participa la antrenamente. De asemenea mai mult de 55% dintre persoanele care se înscriu, dacă nu vin în prima săptămână la sală, nu mai vin deloc. Viața ne oferă doar 24 de ore pe zi fiecăruia dintre noi. Gestionarea lor ține de fiecare în parte. În lipsa unei discipline care să te îndrepte spre ceea ce îți dorești, obiceiurile îți vor acapara timpul. Dacă ești în situația de a nu avea timp pentru tine, hai la Mushin-Dojo pentru că noi avem timp pentru tine. Nu lăsa monstrul ,,NuAmTimp” să-ți ocupe viața! Primul antrenament este acesta: Luptă-te pentru timpul tău, și haide la sala de antrenamente. Mai departe ne ocupăm noi!

Nu ai timp? Înscrie-te aici!
Hai la arte martiale nu lăsa monstrul să-ți mănânce timpul

Antrenează-te cu Bogdan!

Bogdan este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și predă Aikido din 2005, disciplină la care deține centura neagră 4 dan. În cei peste 15 ani de activitate, Bogdan a antrenat sute de practicanți, de toate vârstele.

Bogdan Todica Antrenor Arte Martiale

Antrenor: Bogdan Todică, centura neagră 4 dan

Program aikido

 • Luni 19:30-21:00
 • Miercuri 19:30-21:00
 • Vineri 19:30-21:00

Programul este flexibil, fiecare se prezintă la antrenamente în funcție de timpul disponibil sau de dorința de a progresa.

Înscrie-te acum!

  Lasă copilul din tine să devină erou

  Fiecare copil a văzut cel puțin un film cu arte marțiale, după care și-a dorit să devină super erou. Poate la vremea aceea nu era niciun club de arte marțiale în zonă, poate nu te-au lăsat părinții. Însă acum anii au trecut iar tu ești în poziția de a hotărî pentru tine! Vino la antrenamente. Lasă copilul din tine să practice arte marțiale. Nu te poți decide între Aikido și Jiu Jitsu Brazilian? Ai câte o săptămână gratuit la fiecare dintre discipline ca să te hotărăști în cunoștință de cauză.

  Aikido sau Jiu Jitsu? Testează!
  Mushin Dojo antrenamente de aikido și jiu jitsu