Din drag pentru arte marțiale: Ce te-ar putea ține departe de sala de sport? Fii erou!
Ce te-ar putea ține departe de sala de sport? Fii erou!

Oamenii au nevoie de activitate fizică și de socializare. Este deja un fapt. A fost studiat și publicat. Cu toate că ne dăm seama că avem nevoie de mișcare și stăm prea mult în casă, cu toate că știm că activitatea fizică are un aport benefic asupra sănătății, cumva...reușim mereu să ocolim sala de sport. Care sunt motivele și motivațiile din spatele acestei decizii?

Chiar dacă nu ai dat niciodată pe la sala de sport, poți da o mână de ajutor pentru a face lumea mai activă. Răspunzând la un mic chestionar, în zece minute poți fi eroul nostru! Prin răspunsurile tale ne ajuți să înțelegem motivele care te blochează să faci sport, iar noi îți promitem că vom folosi răspunsurile pentru a motiva oamenii ca tine să iasă din casă, să se antreneze și să fie mai sănătoși.

Dacă nu ai de când să faci sport vreodată măcar poți fi de folos completând chestionarul de mai jos. Hai să facem treabă. Fii erou! Completează chestionarul:

Mulțumim că participi chestionarul Motivele care te țin departe de sport

Chestionarul are 12 întrebări împărțite în 2 seturi: demografice și interese și acordul GDPR. Pentru parcurgerea lui ai nevoie de 10 minute.

Datele demografice sunt culese pentru a înțelege diferența de percepție și interpretare a lumii între persoane de vârste diferite și nu au un rol de identificare a datelor personale. Chestionarul este anonim.

Beneficiarul acestor date este Clubul Sportiv Mushin Dojo din Bistrița.

La final nu uita să apeși butonul ,,Trimte datele” pentru ca răspunsurile să ajungă la noi.Mulțumim pentru interes și participare. Răspunsurile tale ne inspiră și ne ajută să înțelegem mai bine lumea. Astfel putem să construim o lume activă și implicată.